Люпко обясни защо е прокудил Венци Христов от Левски


Люпко обясни защо е прокудил Венци Христов от Левски

3165 0

Треньорът на Левски Люпко Петрович бе изключително критичен към футболистите си, въпреки че "сините" сразиха Верея с 4:0.

"Само говоря на футболистите да няма подценяване, трябва да уважаваме всеки противник и да се раздаваме докрай. Почнахме добре, вкарахме два гола и спряхме. Просто не мога да разбера какво стана, във футбола е възможно да ти върнат един-два гола.

ЛЕВСКИ СМАЗА ВЕРЕЯ НА ХОДОМ

Като цяло изиграхме добре някои части от мача, но честно казано, съм доволен най-вече от трите точки. Да, доминирахме, но искам да кажа, че спряхме да играем след двата гола и се изнервих.

Крещях "Костадинов, тичай", но това са нормални неща. Имахме 15 минути добра игра, остатъкът не беше добър, а аз искам 90 минути да играем максимално добре.

Започнахме лошо с равенства и лоша игра, откакто аз съм тука, може би имаме доста слаби мачове, откакто съм тук. Може би футболистите сега ще използват почивката по предназначение.

Венци Христов е добър футболист и добър човек, но не се подготвя, както искаме треньорите. Давахме му шансове постоянно, но той просто не работи както трябва. Той трябва да се промени и да почне да тренира така, че да заслужи да играе за Левски. Няма какво аз да му казвам, той е професионален футболист и не е нормално да не тренира максимално добре. Не за мен, а за себе си", каза Петрович пред "Диема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички