Левски следи млад талант от Ботев (Пд)


Левски следи млад талант от Ботев (Пд)
Снимка: Официален сайт на Ботев

1118 0

Спортно-техническият щаб на Левски следи ситуацията около халфа на Ботев (Пловдив) Серкан Юсеин, твърди "Тема Спорт".

Полузащитникът вече има сериозен стаж в елита, макар да е само на 20 години. Контрактът му с "канарчетата" изтича през лятото и той все още не го е подновил - вече отхвърли една оферта от ръководството. Така че след края на сезона той може да премине в друг клуб като свободен агент.

Може би заради отказа за удължаване Юсеин не игра в последния мач на тима - гостуването на Левски, което бе загубено с 0:2. И ако не преподпише, той може да започне да се застоява на пейката.

Юсеин е роден на 31 март 1996 година, висок е 178 сантиметра, тежи 67 килограма. През настоящата кампания има 23 щампионатни двубоя, в които е вкарал 3 гола. През сезон 2015/16 младокът изигра също 24 срещи, а година по-рано бе на терена 5 пъти.

Той дебютира за "канарчетата" още през сезон 2012/13 - тогава се появи като резерва в две срещи. Той има престой под наем и в Раковски (през сезон 2013/14 във Втора лига).

Почти сигурно Серкан ще се върне в стартовия състав на Ботев за домакинството на Монтана, тъй като Яя Меледже, който го замени при визитата на Левски, е наказан. Пловдивчани приемат последния в класирането на 31 март, петък, от 20:00 часа на Коматево.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички