Левски ще опита да финализира два трансфера днес


Левски ще опита да финализира два трансфера днес
Снимка: Официален сайт на Берое

1307 0

От Левски ще опитат да финализират два трансфера в най-скоро време. Ръководството на тима продължава с опитите си да се подсили с Мартин Райнов и Педро Еуженио.

Първият продължава да тренира с Берое. Неговият договор със старозагорци изтича през лятото и той вече може да подпише предварителен контракт със "сините" и да премине на "Герена" след края на сезона, пише "Тема спорт". Столичани обаче искат полузащитника още сега. Двата клуба водят преговори за национала, но на този етап не могат да се разберат. Днес ще има нови такива и при тях Левски ще се опита да откупи Райнов, за да може той да замине с тима за подготвителния лагер в Кипър в четвъртък.

Португалецът Педро Еуженио е свободен агент. "Сините" са отправили оферта към него. Крилото има предложения от Ботев (Пловдив) и бившия му клуб Берое. Очаква се до часове да стане ясно къде ще продължи кариерата си офанзия играч.

Какво сподели наставникът Славиша Стоянович относно селекцията и какви са неговите желание - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички