Левски ще има нов сериозен спонсор?


Левски ще има нов сериозен спонсор?
Снимка: Официален сайт на Левски

2295 0

Левски може да се сдобие с нов могъщ спонсор от началото на новата 2019 година. Една от най- големите компании за спортни залози "Национална лотария" ще започне да инвестира средства в клуба от "Герена".

Компанията влиза с гръм и трясък в професионалния футбол на България и се очаква да инвестира сериозни средства в 26-кратните шампиони. Най-вероятно ще пристигне на "Герена" след есенния полусезон или най-късно в началото на 2019 година, твърди "Спортал". 

Зад компанията стои Васил Божков, който е смятан за най-богатият българин. Именно неговото име се появи в публичното пространство, че ще стане собственик на "сините". Изпълнителният директор на тима Красимир Иванов обаче категорично опроверга тази информация, като заяви, че не се предвижда смяна на собствеността. Новият спонсор се очаква дори да грейне и на екипите на столичани, където сега седи генералният спонсор "Виваком".

По-рано днес от Левски обявиха, че ще играят контрола по време на международната пауза. С кой отбор - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички