Левски разби Сливнишки герой при представянето на новите попълния


Левски разби Сливнишки герой при представянето на новите попълния
Снимка: Официален сайт на Левски

1384 0

Левски победи с 5:1 Сливнишки герой в последната проверка на тима преди подновяването на първенството. "Сините" представиха отбора и новите си попълнения пред повече от 1000 привърженици в сектор А на "Герена".

Първият официален мач на Левски за 2018 година е на 18 февруари, когато тимът приема Ботев (Пловдив). Срещата на "Георги Аспарухов" е с начален час 17:30.

Попаденията за "сините" отбелязаха Жерсон Кабрал, Станислав Костов , Габриел Обертан, Аймен Белаид и Сержиу Буш, а почетното за гостите Николай Маринов. Единствено Ривалдиньо от новите попълнения не влезе в игра, тъй като все още не е напълно готов. Наставникът на "сините" Делио Роси използва почти всички налични футболисти, като 22-ма влязоха в игра.

Домакините започнаха силно от самото начало на срещата и за разлика от есента, когато загубиха с 3:1, днес не остана никакво съмнение кой е по-добрият отбор на терена.  В 16' Кабрал, който бе изключително активен през цялото първо полувреме, прати топката във вратата на Сливнишки герой, но попадението беше отменено заради засада. 5 по-късно гол на Станислав Костов също не бе зачетен заради засада. В 22' Кабрал получи пас от Прохазка, проби отляво и с хубав удар откри резултата. Новият нападател Станислав Костов се разписа и в тази контрола след асистенция на Прохазка.

На почивката треньорът на столичани извърши много промени, но това изобщо не разстрои играта им, а дори се стигна до нови попълнения. В 51' отново Кабрал изведе Обертан сам срещу противниковия страж и французинът направи резултата 3:0. В 69-ата Аймен Белаид направи 4:0, а само 2 по-късно Серджиу Буш се разписа отблизо за 5:0. В 77' Маринов реализира почетен гол за Сливнишки герой.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички