"Левски" постави ултиматум на евентуално ново попълнение


"Левски" постави ултиматум на евентуално ново попълнение
Снимка: БГНЕС

883 0

Ръководството на Левски е дало ултиматум на полузащитника Абделах Зубир. "Сините" са обявили днешния ден, понеделник, за последния, в който мароканецът с френски паспорт може да пристигне в България и подпише с 26-кратните родни шампиони.

Ако това не се случи, тимът ще се насочи към друг футболист. Спортният директор Станислав Ангелов и генералният мениджър Андрей Желязков вече са готови с вариант за позицията.

24-годишният Зубир премина медицинските прегледи в София на 21 юни, вторник, а ден по-късно се разбра с шефовете за параметрите по договора си. Проблем с бившия му клуб Петролул (Плоещ) обаче попречи сделката да бъде завършена, пише "Тема спорт".

Проблем разтрепери Люпко преди сблъсъците с Марибор

Както е известно, румънците твърдяха, че Абделах има действащ договор с тях, но впоследствие нещата бяха уредени. През това време халфът се прибра в Лил, за да събере багажа си, като се очакваше да пристигне у нас в петък и да изгледа контролата със Септември (София) в Правец, спечелена от “сините” с 3:1.

Притежаващият френски паспорт полузащитник обаче така и не се появи, въпреки че имаше билет за полет от Париж до София. Официалната причината, обявена от неговия мениджър, бе, че Зубир е изпуснал самолета. Ден по-късно, в събота, игралият за Истр, Гренобърл и Хибърниън играч отново не кацна в София, макар че ръководството бе уведомило кондиционния треньор Роко Перота да му подготви програма и да го чака в Правец.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички