Левски и Делио Роси без право на нова грешка


Левски и Делио Роси без право на нова грешка
Снимка: Официален сайт на Левски

1072 0

Днес е големият ден и големият тест за отбора на Левски. "Сините" нямат право на абсолютно никаква грешка в реванша срещу Вадуц, след като в първия мач изненадващо загубиха. 

Няма спор, че българския отбор е далеч по-класен и с по-добри футболисти, но това не е гаранция за успех, както вече видяхме. Отборът на Делио Роси със сигурност не трябва да допуска гол днес на "Герена", защото задачата би им се усложнила още повече. Феновете на тима са изключително разочаровани от първия двубой и неуспех не би се приел никак добре от "сините" привърженици. 

Делио Роси обаче има немалко проблеми в състава си. Той няма да може да разчита на няколко играчи, като двете най-големи загуби са Хали Тиам и Паулиньо. Бразилецът е острието в атаката на Левски и без него много трудно се измисля нещо интересно в офанзивен план/Тиам пък най-вероятно ще бъде заместен отново от Антони Белмонт, който не впечатли особено в първия мач. Централният защитник Холмар Ейолфсон се завърна при "сините" след участието на Исландия на Световното в Русия. Дали ще усаства в срещата обаче не е ясно, като решението ще бъде взето от играч и треньор заедно. 

Гостите от Лихтенщайн натрупаха самочувствие след победата у дома и се заканват да изхвърлят Левски от Европа. Това определено ще е истински кошмар за "сините", който те ще се опитат да не допуснат.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички