Левски е набелязал звездата на Септември?


Левски е набелязал звездата на Септември?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2042 0

Ръководството на Левски продължава с работата си по лятната селекция. "Сините" са се ориентирали предимно към играчи от родното първенство, като списъкът им с потенциални нови попълнения е дълъг. В него е попаднал и офанзивният халф на Септември Асен Чандъров, твърди "Топспорт".

На "Герена" търсят футболист, тип плеймейкър или втори нападател. 20-годишният полузащитник се вписва идеално в подобен профил. Шефовете на "сините" едва ли ще имат проблем да се разберат с финансовия благодетел на Септември Румен Чандъров за трансфера на неговия син в Левски. Още повече че дълго време се твърдеше, че бизнесменът ще заеме пост на "Герена" при смяната на властта в клуба. Това обаче не се случи, но той сам посочи, че няма нищо против двата клуба да си партнират.

Асен Чандъров през този сезон има 25 мача и 4 гола в Първа лига за настоящия си клуб. Столичният гранд е набелязал и вратар от Първа лига. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички