Левски е набелязал един от най-стабилните вратари в Първа лига


Левски е набелязал един от най-стабилните вратари в Първа лига
Снимка: Официален сайт на Левски

3531 0

Левски ситуацията с вратаря на Ботев (Пловдив) Даниел Кайзер, твърди "Тема Спорт". Договорът на поляка с "канарчетата" изтича с края на сезона, а той още не го е продължил. Преговорите между двете страни се проточиха доста време. Те на няколко пъти бяха близо до подпис, но в крайна сметка все още не са постигнали споразумение. Онзи ден спортният директор на пловдивчани Адалберт Зафиров разкри, че вратарят и агентите му са получили последното предложение на клуба, на което все още нямат отговор.

Даниел Кайзер е роден на 23 февруари 1992 година, висок е 186 сантиметра. През този сезон той е несменяем титуляр. Не е пропуснал нито един шампионатен двубой - взе участие във всичките 26 срещи на тима, като в 11 от тях не допусна топката да премине голлинията му. Полякът пристигна при пловдивчани през лятото на 2017 година. В първия си сезон изигра 10 мача за първенство, а в 26 бе на пейката.

МИДТИЛАНД Е СКЛОНЕН ДА ВЪРНЕ БОЖИДАР КРАЕВ НА "ГЕРЕНА"

През зимата Даниел Кайзер бе желан от шампиона Лудогорец. В един момент той бе считан за сигурно попълнение на разградчани. В крайна сметка обаче до сделка между тях и Ботев не се стигна. "Орлите" пък си осигуриха подписа на национала Пламен Илиев, когото привлякоха от румънския Астра. А кой е набелязаният нов нападател от клуба - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички