Колев за наказанието на УЕФА към Левски: Няма никаква драма


Колев за наказанието на УЕФА към Левски: Няма никаква драма
Снимка: Официален сайт на Левски

2097 0

Заместник-изпълнителният директор в БФС Павел Колев днес официално обяви решението си, че няма да поеме властта в Левски. Той бе считан за сигурен нов изпълнителен директор на "Герена". Самият той не пожела да говори много относно ситуацията при "сините", тъй като е подписал и договор за конфиденциалност, но все пак даде своето мнение относно наложената санкция от УЕФА и заплахата отборът да бъде изхвърлен от Европа.

"Няма никаква драма. Според мен това е една рутинна процедура и рутинно наказание. Единственото неприятно нещо е, че трябва да се плати глоба и за репутацията на клуба. Глобата е напълно излишна, защото изобщо можеше да не се стига до нея. Ако се работи професионално и с внимание, нещата в Левски би трябвало да бъдат наред. Няма тежки казуси", сподели той пред ""Дарик".

"Имах стратегия за развитие. Без да влизам в конкретни детайли бях приготвил и тя би трябвало да свърши работа, на който и да е. Не съм я дал на Спас Русев. Искам да се фокусирам върху това, което ми предстои с националния отбор. Левски в момента има изпълнителен директор в лицето на Красимир Иванов. Човекът може да се справи. Това е решение на ръководството на Левски. Успешни бизнес мениджъри има“, каза още Павел Колев.

С какво още обоснова отказа си към Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички