Ключов футболист на Левски под върпос за мача с ЦСКА


Ключов футболист на Левски под върпос за мача с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2491 0

Левски може и да спечели мача с Верея, прекъсвайки серия от 6 поредни мача без победа, но в тима има и много лоши новини преди реванша с ЦСКА за Купата на България. Милош Цветкович е под върпос за мача с "червените", тъй като има сериозни проблеми с левия глезен.

Сръбският защитник, който е един от най-добре представящите се футболисти през този сезон в селекцията на "сините", е играл днес на обезболяващи инжекции - голям риск, предвид факта, че вниманието на Левски е изцяло насочено към турнира за Купата на страната.

Той беше изваден в 77', като кракът му беше третиран с много лед. Самият играч след срещата призна, че го боли много, когато стъпва, но желанието му е да играе в срещата реванш срещу "червените". Както е известно, Левски води с 2:0 след първата среща и е домакин в реванша. 

Ако Цветкович не може да се изправи срещу ЦСКА, твърде вероятно е поливалентният ас на тима Роман Прохазка да играе на позицията десен защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички