Доктор Тиам за прякора си: Харесвам го


Доктор Тиам за прякора си: Харесвам го
Снимка: Официален сайт на Левски

2227 0

Халфът на Левски Хали Тиам се намира в изключителна форма, като дори в последните три срещи на отбора има 3 гола. Той е любимец на фенове, като преди няколко месеца получи и прякора "доктор".

Какво каза обаче сенегелацът за този прякор и харесва ли го? " Прякорът ми дойде след един мач с ЦСКА. Доктор, доктор, чудех се защо ме наричат така. Но е интересно. Никога не са се обръщали с нещо специално към мен. Този прякор е много добър.

Никога в моя живот, а и като професионален футболист, не съм искал да контузя някого. Смятам, че няма такъв човек, дори в дерби. Във всеки мач рискуваме здраве, живот, тела. Контузиите са част от играта. Завърших първото си дерби със счупен нос, но не казах нищо. В играта има агресия, но и джентълменски неща", заяви Тиам преди "Меридиан мач".

13-те гола на голмайстора на Първа лига донесоха само 3 победи на Левски

"Амбицирам съм да продължа да вкарвам, това е игра на голове. Щастлив съм, че се разписах в тези мачове, но най-важното е Левски да печели. Не успяхме да победим Черно море за първенството и за Купата. От тези мачове научихме много неща, които могат да ни помогнат да вземем трите точки. Всички се готвим здраво за срещата. Трябва да вземем трите точки и заради феновете.

Всеки един мач играя по един и същ начин. Целта ми е да завърша мача като победител и да съм дал 100% от себе си. Нямам страх и претеснения от нищо. Важно е да правиш нещата правилно във всеки мач и да вярваш, че нещата ще се получат. Всеки, който влиза в нашата съблекалня иска да бъде шампион. Това чувство се прехвърля и към игрището. Всички компоненти, за да успеем са налице", допълни още Тиам.  

Бразилската звезда на тима Паулиньо скоро говори пред медиите си в родината - ето какво заяви и той за ситуацията в Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички