Черната сила на Левски поема в нова посока?


Черната сила на Левски поема в нова посока?
Снимка: БГНЕС

1931 0

Турски клуб напира Жуниор Мапуку, пише "Меридиан мач". Втородивизионният Елазъгспор, който се бори за спечелването на промоция за елита, иска да си осигури услугите на конгоанеца, който действа като резерва в последно време в Левски.

Според местните медии изявите на футболиста на сините са били наблюдавани на живо от представители на клуба. И той е попаднал сред четиримата, с които треньорът Хюсейн Калпар иска да подсили отбора. Специалистът държи да подобри нападателната мощ на тима си, който в 17 шампионатни двубоя през есента е реализирал 24 гола.

"Елазъгспор изпитва трудности в офанзивен план и затова ръководството започна работа по привличането на класен нападател. То се е спряло на Жуниор Мапуку от елитния български Левски. Елазъгспор се нуждае от привличането на опитен таран. Все пак взимането му ще бъде подложено на обсъждане”, пише elazighaberkent.com.

Елазъгспор се намира на 9-о място във второто ниво на турския футбол, като изостава с 11 точки от върха, но само с една от позициите, осигуряващи баражи за промоция. За да го има в редиците си, този клуб ще трябва да извади трансферна сума за Жуниор. Очаква се тя да е около 200-300 хиляди евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички