Божинов: Трябват дела, не думи и треньорът да се чуди кого да пусне


Божинов: Трябват дела, не думи и треньорът да се чуди кого да пусне
Снимка: БГНЕС

2389 0

Нападателят на Левски Валери Божинов показа, че ще бъде лидер в отбора при повторното си представяне на "Герена" днес. Бившият футболист на Ботев (Враца) обяви, че в клуба са нужни дела, а не думи, въпреки че изказа и много думи в подкрепа на заявеното.

"Трябват дела, а не думи, неслучайно това го пише навсякъде, особено на "Герена". По-малко да се говори, повече да се работи. Ако оставяме сърце и душа, всички ние ще сме доволни. Когато си в Левски, нормално амбициите, желанието, мечтите да са такива големи, когато си в такъв голям клуб. Не трябва да има много думи, повече да работим, да сме пример за нас и за всички останали, най-вече за чужденците. Да разберат и те какво е Левски. Да тръгнем по правилния път, без приказки", коментира бившата голяма звезда.

РАЗКРИХА ЗАПЛАТАТА, КОЯТО ЧАКА БОЖИНОВ В ЛЕВСКИ

"За нас най-важно е всеки футболист да е жив и здрав. Когато сме здрави, треньорът ще има по-голям избор да избира и да направим всичко възможно да спечелим трите точки. В Левски има добри футболисти. Да не изброявам - Кабрал, Паулиньо, Нуно Рейш, Яблонски... Това са добри футболисти, трябва да им се даде кураж. Ние заедно с по-опитните футболисти, с Живко, Ники, Марто, ще направим всичко възможно и чужденците да разберат какво е Левски. Мисля, че всичко ще е наред. Надявам се и за клуба, и за нас да има спокойствие, това е най-важното", допълни Божинов.

Запитан за приближаващото дерби срещу ЦСКА, което е след близо 2 седмици, нападателят заяви: "За това не се говори. Далече е, до 24-ти има време. Не трябва да говорим много, трябва да говорим на терена. И да поставяме треньора в положение да не знае и той кой трябва да пусне". А кое забави трансфера на играча на "Герена" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички