Бивш ас на Берое и Черно море е пред договор с Левски


Бивш ас на Берое и Черно море е пред договор с Левски
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3231 0

Левски започва подготовка днес, а ръководството работи по зимната селекция, която трябва да помогне на Славиша Стоянович да сглоби състав, който да скъси пасива с ЦСКА и Лудогорец. Поредното име, което се спряга за трансфер на "Герена", е един от най-добрите чужденци, играли в последните години в Първа Лига - Педро Еуженио.

Миналият през Черно море и Берое флангови футболист за последно игра в Турция, като в момента е свободен агент. По информация на "Дарик Радио", Еуженио е на крачка от подпис с отбора, като това може да стане в близките няколко дни.

Ако действително Еуженио облече синия екип, то Славиша Стоянович ще има сериозна главоблъсканица за стартовия състав, тъй като ще разполага със сериозни конкуренти по крилата. Там могат да играят Кабрал, Паулиньо, Обертан, както и част от младите футболисти от школата на тима като Димитров и Кабов.

Отборът на Левски стартира подготовка по-рано през деня. Сините излязоха на първо занимание на „Герена“ без нито един нов играч. Наставникът изведе 30 футболисти, а единственото ново лице бе Димитър Иванков, който вече е треньор на вратарите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички