Белгийци поканиха Левски за 100-годишния си юбилей


Белгийци поканиха Левски за 100-годишния си юбилей

1313 0

Белгийски тим е отправил елитна покана към българския гранд Левски. "Сините" са били поканени от белгийския Аалст да бъдат негов съперник в юбилейния мач по повод 100-годишнината от основаването му.

Тимът от Белгия, който в момента не се подвизава в елита на родината си, има един-единствен сезон в евротурнирите и в него се изправи именно срещу столичния гранд. През 1995 година изненадващо Аалст не просто елиминира Левски, но дори взе две победи в двата мача в несъществуващия вече турнир КНК.

Мачът по повод вековния юбилей на Аалст ще се проведе на 25 юни 2019 г. Все още се очаква отговорът от българска страна Междувременно "сините" редят контрола по време на паузата в Първа лига, информира "Дарик". Най-вероятно отборът на Славиша Стоянович ще се изправи срещу Монтана на стадион "Георги Аспарухов". В събота пък Левски гостува на Черно море на "Тича".

Преди няколко дни пък един от най-добрите играчи на столичани Паулиньо, който доскоро бе контузен, даде интервю в родината си. Той сподели много интересни неща за Левски и за битката с Лудогорец - ето какво каза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички