Баждеков за новия формат: За съжаление се формира мнение, че компромиси ще има


Баждеков за новия формат: За съжаление се формира мнение, че компромиси ще има

1217 0

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков заяви след срещата с представители на БФС за новия формат на първенството, че има изясняване  в критериите за приема на отборите.

"Стана една дискусия, в която всеки, а и най-вече ние поставихме доста въпроси, които ни притесняват относно лицензирането и това, дали ще се спазват за всички еднакви правила, и дали ще се спазват наредбите и законите или ще се правят компромиси. За съжаление се формира мнение, че компромиси ще има, но трябва да са разумни", заяви Баждеков.

Относно връщането на ЦСКА в елита, Бадеков заяви: "За ЦСКА не е коментиран изобщо въпросът. Коментираше се форматът, за ЦСКА не е ставало дума. Ние като клуб държим на добри условия на терените, а на стадионите да се осигуряват нормални условия за привържениците - за гостуващите най-вече, и да се спазват разпоредбите, които съществуват".

"Заявили са участие 17 клуба. Съмнявам се, че всички ще издържат. Формат от 12-14 клуба е разумен според мен стига да отговарят на условията. Поставих въпроса доколко футболният съюз е готов, но ни увериха, че са готови", добави един от шефовете на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички