Агентът на Обертан идва в България, за да направи оставането му официално


Агентът на Обертан идва в България, за да направи оставането му официално
Снимка: Оф. сайт на Левски

1099 0

Голямото желание на феновете и ръководството на Левски Габриел Обертан да подпише нов контракт с отбора е на път да се сбъдне. Според информация на "Дарик Радио" през следващата седмица в София ще пристигне агентът на бившия футболист на Манчестър Юнайтед, за да финализира преговорите между двете страни за оставането на френския ас на стадион "Георги Аспарухов". 

Представителят на Обертан ще води преговорите през следващата седмица, а след това ще пътува заедно с отбора за гостуването на Лудогорец на 20-и октомври.

Обертан е в основата на плана на ръководството на Левски да запази основните си футболисти. Както е известно, шефовете на "Герена" имат практиката да подписват къси договори, което сега може да е проблем, ако някой измежду Обертан, Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович откаже да поднови контракта си. Техните договори изтичат през лятото, но в Левски са убедени, че всеки един от тях иска и ще остане в клуба.

Те са абсолютни титуляри в състава на Славиша Стоянович, който много разчита на техните изяви. Холандецът разкри таланта си от началото на сезона и е сред най-полезните офанзивни футболисти на Левски. Яблонски и Цветкович пък са стълбове в отбора още от миналата кампания и са несменяеми титуляри от деня, в който се озоваха в тима. Междувременно старши треньорът Славиша Стоянович проговори за зимната трансферна селекция на "сините" - какво каза четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички