Търгът за марката на ЦСКА ще се проведе най-рано през януари 2017


Търгът за марката на ЦСКА ще се проведе най-рано през януари 2017

1242 0

Търгът за марката на ЦСКА почти сигурно няма да се проведе до края на тази година. Синдик на клуба за постоянно остава Дора Милева, но тя тепърва трябва да назначи оценител на имуществото, а след това новият служител да изготви експертиза за активите, твърди вестник "Тема спорт".

Милева засега не е стартирала процедурата, а по всичко изглежда, че това няма да се случи до края на месеца. Предвид темповете, с които се работи, то в най-добрия случай търг ще има в последните дни на януари 2017 г. По-вероятно обаче е публичната продажба на марката да се проведе дори по-късно.

ЦСКА с първа победа като гост за сезона след 2:0 над Монтана, младок блесна за 'червените"

След като се направи оценка на активите, те ще бъдат пуснати на търг едновременно. Сред най-големите притежания на старото дружество ПФК ЦСКА АД са няколко служебни коли, които са над 10-годишни, както и старият рейс на школата. Той беше закупен преди побече от 15 години от австрийския Щурм Грац.

Йорданеску: Доволен съм от победата

Марката на ЦСКА с трите звезди се очертава като най-ценният актив. Приходите от него ще отидат за погасяване на част от задълженията към НАП и "Инвестбанк", които имат запори в своя полза.

В същото време стана ясно, че новият информационен портал на ЦСКА е напълно готов, но все още не е уточнено кога официално ще бъде пуснат в експлоатация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички