Тодоров: Желаещите да дойдат на мача с Берое са 30 000


Тодоров: Желаещите да дойдат на мача с Берое са 30 000
Снимка: БГНЕС

1065 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров изрази сериозни опасения във връзка с предстоящия реванш с Берое на 20 април.

Очаква се стадионът да е пълен, а в часовете преди срещата привържениците подготвят протест пред БФС и на Орлов мост.

"Най-много ме притеснява това, че желаещите да дойдат на мача са близо 30 000, а "Армията" може да поеме два пъти по-малко. Какво ще стане, ако привърженици без билети щурмуват входовете? Полицията как ще ги удържи? Това ми е основното притеснение, дано да няма мелета", каза Тодоров пред "Тема Спорт".

"Полицията ще е добре подготвена, но ще трябва да пази феновете на много места. Нали подготвят и протест преди срещата, така че ще има много засилено присъствие на органите на реда. Надявам се да е до-статъчно", добави директорът.

"Със сигурност ще има правостоящи на "Армията". Капацитетът сме го разпродали напълно. Ще е лудница. Мисля, че двубоят можеше да се премести на "Васил Левски". Предвид че има 30 000 желаещи, щеше да е много по-леко. А и ако полицията определи мача като рисков заради големия брой привърженици, които се чакат, тогава може да сме принудени да го преместим на друг стадион. Предвид обстоятелствата черната борса е неизбежна", коментира още Александър

Тодоров и посочи, че ръководството ще обмисли предложението на фенове да се постави голяма видеостена до "Армията". Ръководството ще обмисли предложението и ще вземе решение дали да се осъществи идеята. Очаква се в понеделник да е ясно дали ще има стена.

"Имам информация, че от провинцията се канят да пътуват много привърженици без билет. Видеостената може би не е лоша идея, защото ще им позволи да гледат мача. Такова нещо обаче не е никак лесно за организиране, но предполагам, че е вариант", коментира Александър Тодоров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички