Слави Петров проговори за проблемите: Заради мъжка к%$*а не съм в ЦСКА, да си държат чужденците


Слави Петров проговори за проблемите: Заради мъжка к%$*а не съм в ЦСКА, да си държат чужденците
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9865 0

Десетки коментари на потребители се появиха в часовете след новината, че юношата на ЦСКА - Слави Петров, спира с футбола на 25-годишна възраст. Решението стражът обявил пред ръководството на Чавдар Етрополе и закъсалият финансово тим разкри решението пред футболната общественост. 

Петров спечели Купата на България с ЦСКА

То идва изненадващо и това се потвърждава от реакцията на феновете, които още си спомнят най-вече гола на Петров във Вечно дерби срещу Левски. В коментарите се заформи дискусия, след като част от потребителите поканиха стража да се присъедини към отбори като Спартак Плевен, а на по-късен етап Слави отговори защо се е отказал от футбола:

"За щастие в Етрополе работих с много добри и качествени хора, но футбола е много неблагодарен и пълен с мъжки к***и. За жалост една от тях е на снимката която си си качил на профила вчера… тази к***а е една от причините да не съм в ЦСКА…", отговаря Петров на свой фен в социалните мрежи без цензура.

Мнението на стража

Проверка показва, че по всяка вероятност оттеглилият се футболист визира бившия треньор на вратарите в ЦСКА Ивайло Петров - Пифа, но Петров не изпада в допълнителни подробности. 

На друг потребител Слави отговаря "нека си пазят чужденците" във връзка с това, че българите все по-рядко играят на "Армията". Припомняме ви, че младият вратар напусна ЦСКА без да изиграе нито един официален мач, но е носител на златен медал от турнира за Купата на България, тъй като често Христо Янев го включваше в групата през 2016 г. 

Още: Има ли развитие? Арда проговори за трансфера на Мартин Стойчев в ЦСКА

ЦСКА се договаря за трансфера на Дюкенс Назон с руски милиардер

Разочаровал в ЦСКА вижда себе си за по-добра алтернатива за Аякс, вместо Джордан Хендерсън

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички