Шефът на ЦСКА съобщи разследва ли МВР клуба


Шефът на ЦСКА съобщи разследва ли МВР клуба
Снимка: БГНЕС

942 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че МВР не разследва делото по фалит на старото дружество. Такава информация се появи в някои медии в неделя, на база на съобщение на Софийски градски съд, което е било грешно интерпретирано.

"Това, че се разследвал фалитът, е много голяма глупост. Четвърто районно управление в София работи по сигнал, в който се изисква от съда да им даде документи, че сме в несъстоятелност. Тези документи са им необходими, за да затворят сигнала. Просто е глупост да очаквате Четвърто районно да ни разследва", каза Тодоров, цитиран от "Тема Спорт".

"Относно проекта за Висшата лига искам да се видя с хора от БФС, за да уточним някои детайли. Има някои противоречия, които искам да разбера как ще се преодолеят от футболния съюз. Това наистина е по-лесният начин да се върнем в "А" група, стига да е възможно. Трябва много добре да се помисли как ще се процедира и какво позволяват законите. Нека не правим безразборни неща, които не можем да изпълним поради юридически пречки, а всичко да се проучи внимателно. Това не е призив, говоря принципно", добави шефът на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички