Какво каза Стоичков на хилядите на "Армията"


Какво каза Стоичков на хилядите на "Армията"
Снимка: БГНЕС

2003 0

Точно 8 минути преди първия мач на ЦСКА за сезона - домакинството срещу „Славия“, Христо Стоичков изпрати приветствено обръщение към феновете на стадион „Българска армия”. И начерта целта за сезона - шампионска титла.

„Благодаря ви, че отново сте в нашия храм - стадион „Българска армия“ - каза Стоичков от Маями. - От тази вечер тръгваме към шампионската титла. Единствената цел, която нашият клуб има. ЦСКА е жив благодарение на всички вас, най-вярната и най-добрата публика. Подкрепяйте тези млади футболисти, подкрепяйте младите треньори, подкрепяйте ръководството. Само заедно ще превърнем ЦСКА в онзи колос, пред който трепериха всички в България, а и най-силните в Европа. Целта на всички нас е да имаме могъщ отбор и да играем на прекрасен стадион. На „Българска армия“! Сигурен съм, че всичко това ще ни се случи скоро. И ви обещавам, че ще дам всичко от себе си за тази мисия.

Сега сядам пред телевизора в Маями и заедно ще викаме за ЦСКА. Съвсем скоро ще бъда в България и ще бъда сред вас на трибуните.”

Стоичков се очаква у дома през август и ще наблюдава на живо всички мачове на ЦСКА, докато е в почивка от ангажиментите си към американския тв гигант „Унивижън”. Благодарение на Камата в скоро време най-успешната марка на българския футбол ще бъде популяризирана и отвъд океана, пише "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички