Янев: Не беше приятно да гледам как малтретират футболистите ми


Янев: Не беше приятно да гледам как малтретират футболистите ми

991 0

В интерес на истината не ми стана приятно да гледам как малтретират футболистите ми, обяви Христо Янев след победата на ЦСКА с 3:0 срещу бившия му отбор Миньор.

"Имаше 2-3 доста брутални влизания, но това е нормално за един отбор, който се бори да постигне някакъв добър резултат и да се противопостави по най-добрия начин срещу най-добрия отбор в групата. Никога не съм коментирал съдийството и сега няма да го направя. Трябва да оставим тези хора да си вършат работата на спокойствие, защото има прекалено голям натиск от всички страни и може би това им влияе”, каза още той.

„Този мач беше по-специален от такава гледна точка, че тук пазя само добри спомени като треньор на Миньор. Всички се държаха добре с мен и ми дадоха възможност да започна да правя това, с което се занимавам в момента,” заяви Янев.

„Представихме се на много добро ниво, видяхме някои момчета как се развиват буквално с дни и със седмици. Това ни беше идеята – да работим с тези момчета, за да ги развиваме. Оттук нататък трябва да продължаваме, обаче да бъдем и здраво стъпили на земята, защото все още нищо не сме постигнали. В интерес на истината, очаквах, че отборът ще играе добре, очаквах, че отборът ще постига победи, ако бъдем мобилизирани. Момчетата бяха страхотни във всички тези мачове, които изиграхме. Отстрани изглеждаше лесно, а заслугата е изцяло тяхна“, добави треньорът на ЦСКА.

„Не мога да коментирам готовността на Васил Божков. Тук съм да коментирам мача, който изиграхме преди малко. Готвим се за 10-и, когато ни предстои мача със Созопол за Купата. Оттам нататък всичко по реда на нещата. След това ще си направим равносметка на всичко, което постигнахме през сезона, и оттам нататък ще потърсим футболисти, с които може да вдигнем нивото“, завърши младият специалист.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички