Густаво Кулма: Всички в ЦСКА искаме титлата


Густаво Кулма: Всички в ЦСКА искаме титлата
Снимка: BGNES

1441 0

"Доволен съм от показаното от отбора в шампионата. Това е важен момент за нас, в който трябва да започнем да показваме на какво сме способни, за да можем да се борим за титлата, която целият отбор желае.”

Това заяви футболистът на ЦСКА Густаво Кулма, след като получи наградата за играч на 8-ия кръг в Първа лига, цитиран от "БГНЕС".

ЦСКА реабилитира Борис Галчев и Павел Головодов

Колумбиецът изигра силен мач при победата с 4:0 над Берое, като дори реализира едно от попаденията, с което си заслужи и приза в традиционната анкета на Пресклуб България.

„Мисля, че в момента българският шампионат е много оспорван. За никого не е тайна огромният потенциал, с който разполага Лудогорец, но за нас най-важното е да направим така, че ЦСКА да покаже своите възможности. Със сигурност обаче ще сме сериозен претендент за първото място.”

ЦСКА отново е най-гледаният отбор в България!

Въпреки че e един от многото нови в тима, колумбиецът сподели, че вече усеща огромната подкрепа на феновете на "червените".

„ЦСКА е отбор, който има много привърженици, които винаги са с нас, независимо къде играем. Мисля, че всички в тима осъзнават колко е голям клубът и затова дават всичко от себе си.

В момента по-голямата част от отбора сме нови играчи, но мисля, че вече се опознахме взаимно и започнахме да се сработваме на терена”, допълни още нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички