Две ЦСКА-та може да заслужат участие в Първа лига догодина?!


Две ЦСКА-та може да заслужат участие в Първа лига догодина?!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2538 0

Дублиращият отбор на ЦСКА продължава прекрасното си представяне във Втора професионална футболна лига и записа поредната си победа. "Армейците", водени от Стамен Белчев, спечелиха с 4:3 тежката си визита на Спартак в Плевен, и то при не особено приятни атмосферни условия - мачът бе прекъснат от градушка след само 10 минути игра.

Иначе за "червените" хеттрик записа неудържимият нападател (юноша на Ямбол) Милчо Ангелов, който вече има на сметката си цели седем гола в само пет мача с екипа на ЦСКА-2 и е едноличен голмайстор във втората ни дивизия.

ЦСКА-2 е вече на второ място в класирането с актив от 16 точки след изиграването на 7 кръга - само 1 повече има лидерът Етър. Трети е Септември (София) с 14. Дубълът на Лудогорец е с 8 точки на 10-то място.

Мачът започна изключително динамично за възпитаниците на Стамен Белчев и в 29-ата минута Никола Колев откри резултата с удар от малък ъгъл след подаване на Ангелов.

В 38-ата минута Търтов центрира към Милчо Ангелов, нападателят не се поколеба и покачи на 2:0.В 40-ата минута главният съдия доста спорно отмени гол на Лясков.

Второто полувреме започна с натиск на „червените“ и само добрите намеси на вратаря на плевенчани запазиха резултата.

В 63-ата минута Търтов отново центрира към Ангелов, който с глава направи резултата класически.10 минути по-късни домакините върнаха един гол чрез Стефан Христов, но в 76-ата минута Ангелов оформи своя хеттрик – 4:1.

В последните мигове теренът стана изключително тежък заради поройния дъжд и плевенчани успяха да се възползват като отбелязаха 2 бързи гола в заключителните минути.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички