Добри новини за ЦСКА, Преслав Йорданов подновява тренировки


Добри новини за ЦСКА, Преслав Йорданов подновява тренировки
Снимка: БГНЕС

1186 0

Нападателят на ЦСКА Преслав Йорданов е  близо до завръщане на тере­на. Той ще стартира пълноценни тренировки през тази седми­ца, информира "Тема Спорт".

По­вече от месец той е в лазарета, след като ) разкъса връзки на глезена в двубоя срещу Пирин. Наложи се да претърпи операция, заради което пропусна победите над  Локо ГО, Черно море и Берое, както и  загубите от Дунав (Русе) и Локо (София).

ЦСКА си изкара яда върху Берое

Най-вероятно Преслав ще е го­тов за гостуването на Бо­тев в Пловдив. Едва ли обаче треньорс­кият щаб ще рискува с включ­ването му за двубоя с канарчетата, който е на 1 окто­мври от 17:30 часа.

В момента с контузия в лагера на "армейците" е и десният бек Стойчо Атанасов. Младокът скъса менискус по време на лагер-сбора на младежите пре­ди гостуването на Армения в началото на август.

Това на­ложи да претърпи артроскопия. На този етап 19-годишният талант прави специал­ни процедури, като се очаква най-късно до десетина дни да започне тренировки на пълни обороти. Така и той ще е на линия за вечното дерби с Левски на 15 октомври от 16:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички