ЦСКА с различни екипи в Първа и Трета лига - изненада феновете с намаление (СНИМКА)


ЦСКА с различни екипи в Първа и Трета лига - изненада феновете с намаление (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3593 0

Ръководството на ЦСКА в лицето на изпълнителните директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев по-рано във вторник обясниха бъдещето на дублиращия отбор. Той заигра отново през сезон 2022/23 от третото ниво на българския футбол. 

През актуалната кампания младоците приковаха вниманието на феновете си със солидните резултати, разчитайки изцяло на български футболисти от школата. 

Бъдещето на младежите

Сега от "Армията" официално са пожелали от БФС да качат втория отбор по административен път във Втора лига, след като Югозападната Трета лига ще бъде спечелена от Миньор Перник. Филип Филипов опита да обясни и решението:

"Вторият отбор ще бъде в Б група. Много го мислихме. Имахме желание още от миналото първенство да имаме отбор в Б група. Нивото на нашите футболисти е високо за Трета лига. Сега ще направим подобрения на базата в Панчарево и вторият отбор ще играе там"

ЦСКА II с черен резервен екип

Впечатление прави част от настоящата екипировка на дубъла, която се различава с тази на представителния отбор. Например резервният екип е изцяло черен, но с оригиналната емблема и с червени "рамена". 

Първият отбор допусна една от срамните си загуби през сезона в "черно" - срещу Сепси (0:4), когато беше един от първите двубои с въпросната екипировка. Те са и с емблемата от юбилейния екип за 75-ата годишнина. 

Резервният екип на първия отбор

Изненада за феновете

В часовете след пресконференцията от клуба пуснаха намаления на настоящите екипи по случай края на сезона - така първият екип бива предлаган срещу 94,99 лева, а вторият и третият срещу 66,75 лева всеки. 

Още: Лудогорец сложи тире на ЦСКА: Пусна билети, но отново го направи неудобно за всички

Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

Шефовете в ЦСКА разкатаха 2-ма играчи: Единият с темпо "майка бута количка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички