ЦСКА с първа победа като гост за сезона след 2:0 над Монтана, младок блесна за 'червените" (ВИДЕО)


ЦСКА с първа победа като гост за сезона след  2:0 над Монтана, младок блесна за 'червените" (ВИДЕО)

3320 0

Отборът на ЦСКА победи Монтана  във втория мач от прорамата на Първа лига днес с записа първа победа при гостуване за новия сезон. В героя на мача се превърна 21-годишният Милчо Ангелов, който отбеляза и двете попадения за "армейците"

Първото голово положение в мача дойде в 12-та минута на мача. Опасно центриране на Антон Недялков отляво към наказателното поле и внесе смут в отбраната на Монтана, но Преслав Йорданов не успя да играе с топката.

ЦСКА отбелязва 60 години от първия си мач в евротурнирите

Опасно положение се откри и пред отбора на Монтана през 22 минута. Шоко навлезе опасно в наказателното поле на "червените", след което намери Даниел Генов на дузпата, но ударът му премина над вратата.

Преслав Йорданов вкара топката в мрежата на монтанци в 26 минута, но имаше вдигнат флаг за засада.

ЦСКА изпусна страхотно положение в 30 минута. Христо Иванов с ключова намеса, след като Диого Виана бе изведен перфектно от Руи Педро. Стражът на Монтана изчисти в ъглов удар.

Ето кога ще се проведе търгът за правата върху "ЦСКА"

Удар на Руи Педро с глава беше изчистен от голлинията от Шоко само минута по-късно.

Втори гол беше отменен на ЦСКА в 36 минута. Антон Недялков вкарва топката в мрежата на Монтана, но и този път попадението не беше зачетено заради засада.

На почивката  беше извършена промяна в състава на ЦСКА. Милчо Ангелов се появява в игра на мястото на Петрус Бумал

Жълт картон беше показан на Костадин Дяков от тима на Монтана. Последва опасно центриране на Антон Недялков отляво към Преслав Йорданов, но централният нападател на ЦСКА остана под топката 3 минути след началото на 2-то полувреме.

Избраха постоянен синдик на фалиралия ЦСКА АД

Отборът на ЦСКА поведе в 54-та минута! Резервата Милчо Ангелов откри резултата след като засече с глава отлично центриране на Александър Георгиев.

Първа смяна беше извършена и в тима на Монтана. Георги Коруджиев влиза в игра. Санкционираният с жълт картон Костадин Дяков напуска.

Удар на Диого Виана затрудни Христо Иванов, който изпусна топката, но впоследствие тя бе изчистена в 56 минута. Втора промяна в тима на Атанас Джамбазки. Играта напусна Маркиньос. Стивън Петков влиза на негово място.

Втора смяна в състава на ЦСКА. Преслав Йорданов напусна игра.Вместо него - Кристиян Малинов.

Хубав самостоятелен пробив на Диого Виана  в 70-та минута завърши с удар по земя, но отново Христо Иванов беше на своето място и спасява.

Александър Манов с много интересен разказ за първото участие на ЦСКА е евротурнирите

Топовен изстрел на Кристиян Малинов от близо 30 метра премина на сантиметри встрани от лявата сглобка на вратата на Монтана минута по-късно.

Последна смяна в отбора на домакините. Фернандо дос Сантос влиза в игра, a Полюткин напусна.Последна смяна и в отбора на ЦСКА. Кирил Десподов довърши мача, а Александър Георгиев напусна терена.

ЦСКА поведе с 2:0 в 80 минута! И отново резервата Милчо Ангелов отбеляза след като засече с крака прострелно центриране на Антон Недялков отляво!

Диого Виана на два пъти изпробва рефлекса на Христо Иванов до края на мача, но стража на Монтана се справи.

МОНТАНА: 1. Иванов, 5. Полюткин, 23. Шоко, 29. Бамба, 25. Дяков, 28. Маркиньос, 6. Трифонов, 14. Контохристос, 3. Михов, 7. Генов, 22. Георгиев

ЦСКА: 30. Конов, 23. Дюлгеров, 4. Чорбаджийски, 5. Перез, 3. Недялков, 6. Пинто, 20. Бумал, 7. Виана, 21. Педро, 18. Георгиев, 9. Йорданов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички