ЦСКА разделен на лагери отвътре, Йорданеску взима мерки


ЦСКА разделен на лагери отвътре, Йорданеску взима мерки
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1692 0

Въпреки първата победа за сезона при гостуване, обстановката в ЦСКА съвсем не е спокойна, твърди "Меридиан Мач". Отборът е разделен на отделни лагери, като някои футболисти дори не говорят помежду си.

Най-голямото притеснение на треньора Едуард Йорданеску е, че няма как да направи силен колектив, след като всеки дърпа чергата към себе си.

Йорданеску отново недоволен от играч на "червените"

Румънецът най-много се страхува от португалците и тяхното влияние върху отбора. Синът на Генерала непрекъснато получава оплаквания от играчите си, че Диого Виана, Арсенио Нунеш, Давид Шимао, Руй Педро и Рубен Пинто комбинират само помежду си и изолират другите на терена. В следващите мачове се очаква някои от тях да седнат на пейката, за да се намали влиянието им.

Известно е, че по-рано през сезона бе изолиран титулярният капитан Борис Галчев. Той бе наказан от ръководството именно заради авторитета му и непрекъснатите критики към скъпоплатените чужденци.

Галчев бе лидер на групата от миналия сезон, която бе изцяло претопена. Другият лагер е на младите българи, които се преместиха от Литекс през лятото, но те са верни на клубното ръководство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички