ЦСКА намери заместник на Каранга


ЦСКА намери заместник на Каранга
Снимка: принтскрийн

3460 0

ЦСКА вече е набелязал заместник на Фернандо Каранга, който по всичко личи ще бъде продаден през лятната пауза, пише „Меридиан мач“.

Очаква се това да стане, след старта на участието на отбора в Лига Европа. Единствено пробив в турнирите и класиране в груповата фаза може за задържи Каранга на „Армията“. В Борисовата градина се говори, че набелязаният заместник на Фернандо също е от Южна Америка. Възможно е обаче той да не дойде от Бразилия, а от Колумбия.

Преди няколко дни се появи инфорамция, че Най-актуалният кандидат за подписа на Каранга е английският Рединг. "Daily Mail" твърди, че мениджърът на "кралските поданици" Пол Клемънт има два варианта за нов нападател - Каранга и голмайсторът на Брьондби Теему Пуки. Клемънт замени на мениджърския пост в Рединг Яп Стам през март, но отборът продължи да буксува и едва се спаси от изпадане от Чемпиъншип. С отбелязани едва 48 гола клубът от "Мадейски Стейдиъм" имаше четвъртата най-слаба атака в дивизията и сега Клемънт иска да реши проблема като привлече единия от двамата нападатели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички