ЦСКА най-вероятно ще се раздели с Карло Мухар след края на сезона


ЦСКА най-вероятно ще се раздели с Карло Мухар след края на сезона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2584 0

Халфът на ЦСКА Карло Мухар почти сигурно ще напусне тима през лятото, съобщава „Тема Спорт“. Хърватският футболист е със статут на преотстъпен в ЦСКА от претендента за титлата в Полша Лех (Познан). Откупната клауза на дефанзивния футболист е 200 хиляди евро, но ръководството на „армейците“ едва ли ще плати тази немалка сума, имайки предвид и посредственото представяне на Мухар досега.

Мухар пристигна при „червените“ в края на месец август, когато отборът се беше класирал за груповата фаза на турнира Лига на конференциите. Бившият наставник Стойчо Младенов разчиташе редовно на високия хърватин и имаше желание ЦСКА да го задържи в състава си и следващия сезон. Въпреки че много често е титуляр през този сезон, представянето на Мухар не е толкова добро при „армейците“ и в някои мачове е доста колеблив.

Двете условия, при които хърватският футболист да остане за постоянно в ЦСКА, са той да се представи на доста по-високо ниво в оставащите мачове до края и също така Лех да намали исканата откупна клауза.

 Междувременно временният наставник на "армейците" Алън Пардю поиска от ръководството други двама халфове да останат в отбора

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички