ЦСКА удари всички от земята по продадени абонаменти


ЦСКА удари всички от земята по продадени абонаменти

2727 0

Сезонните карти за ВИП ложата на "Българска армия" за мачовете на ЦСКА този сезон са почти напълно разпродадени. Налични са останали около 20 пропуска, но и те ще бъдат разграбени до дни, пише "Тема Спорт".

Цената за ВИП-а е 2000 лв., като осигурява и някои специални привилегии. Притежателите на такава карта ще имат възможността да се срещат с един треньор и двама играчи след всеки домакински мач на "червените".

Един от тези, които вече са си осигурили място във ВИП-а, е бизнесменът Румен Гайтански-Вълка. Той е направил ударно заявление за 4 карти по 2000 лв. плюс 4 паркоместа по 400 лв. Това прави общо 9600 лева за пропуски.

ЦСКА показва новите екипи и новия спонсор срещу Славия

Основният му бизнес бе свързан със сметопочистване, а през годините неведнъж се е говорило за негово влизане в ЦСКА. За последно Гайтански бе спряган за "армейците" по време на второто управление на Александър Томов.

Всички продадени сезонни пропуски за "Армията" пък са вече близо 1200. Най-добре вървят тези за секторите А и Г, докато търсенето във В е по-слабо, като за там са закупени 120 карти.

Цената за сектор А е 320 лв., за сектор В е 200 лв., за сектор Г е 90 лв., за деца в Г е 45 лв., а запазено паркомясто струва 400 лв.

Нито един друг роден клуб не е продал повече сезонни карти от ЦСКА за новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички