ЦСКА реабилитира Борис Галчев и Павел Головодов


ЦСКА реабилитира Борис Галчев и Павел Головодов

3837 0

Ръководството на ЦСКА ще реабилитира Борис Галчев, твърди 'Тема Спорт". Наказаният до второ нареждане халф може да се завърне в групата на тима още за гостуването на Ботев в Пловдив в събота.

Все пак решението дали да попадне сред 18-те за мача, ще вземе наставникът на отбора Едуард Йорданеску. Дори и да не попадне в групата за гостуването в Пловдив, това най-вероятно ще се случи за вечното дерби с Левски на 15 октомври.

Борис Галчев се извини и очаква завръщане в отбора на ЦСКА

До реабилитацията се е стигнало след няколко разговора между него и шефовете, в които Галчев се е извинил за непремерените си изказвания. За начало той ще попада в групата, но е доста вероятно да остава сред резервите.

В ЦСКА вече се оформи португарско трио в полузащитната линия, съставено от Пинто, Симао и Руи Педро. На този етап Галчев ще бъде първи избор за алтернатива от пейката.

Другият наказан за нарушаване на дисциплината играч - Павел Головодов, също скоро ще се завърне в групата за мачовете на юношите старша възраст и евентуално дублиращия състав на ЦСКА. Той също е разговарял с шефовете за поведението си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички