ЦСКА предупреди двамата си кибритлии преди Левски


ЦСКА предупреди двамата си кибритлии преди Левски
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1600 0

Спортно-техническият щаб на ЦСКА е предупредил двама от основните си играчи - Фернандо Каранга и Кристиян Малинов, да не се поддават на нервите във вечното дерби, пише "Тема Спорт". И двамата са известни с избухливия си нрав, особено когато преди това са били провокирани.

Бразилецът често играе на ръба на позволеното, а вече беше гонен в дерби мач - с Лудогорец в Разград за първенство през ноември (2:1). Тогава обаче вторият жълт и съответно червен картон На Каранга бе измислен.

Сигналната лампа за звездата на ЦСКА днес трябва да свети и по още една причина - при нов жълт картон той ще натрупа 9 и ще бъде наказан за два мача. А това означава да пропусне първия двубой с Лудогорец от плейофите, който е във втория кръг. В първия "червените" ще играят с Верея, ако завършат редовния сезон на върха, или с Ботев (Пд), ако останат втори.

По подобие на Каранга и Малинов е известен като кибритлия, като беше изгонен във вечното дерби на 29 април (3:0). Тогава той влезе в саморазправа с Прохазка и двамата получиха директни червени картони.

Малинов е на два картона от това да натрупа 13, които ще му донесат санкция от цели три мача. Именно халфът от Петрич е футболистът с най-много картони в ЦСКА този сезон - 11 (10 в елита и 1 за купата).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички