ЦСКА иска още един контузен португалец


ЦСКА иска още един контузен португалец
Снимка: БГНЕС

1065 0

ЦСКА следи ситуацията около крилото на Боавища Ренато Сантос. 26-годишният португалец отдавна е в полезрението на "червените", които искат да го привлекат, твърди "Тема Спорт".

При евентуална сделка обаче има два проблема - клубът на Сантос настоява за сериозна трансферна сума, а и самият играч е аут от терените поне до април месец. В началото на ноември той е получил частично разкъсване на връзка на коляното, което го е извадило дълго време от игра.

Сантос има договор с Боависта до лятото на 2019 година.

Португалецът играе основно като дясно крило, но има мачове и отляво, както и зад нападателя. Сантос е с прилична визитка, като е записал 78 мача, 8 гола и 9 асистенции в Примейра лига, както и 76 мача и 9 гола във втора дивизия. Бил е част от Рио Аве, Морейрензе, Тондела и Авеш.

"Червените" обмислят да предложат договор на друго португалско крило - Андре Монтейро - Укра, който също има контузия и ще се завърне на терена не по-рано от средата на месец март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички