ЦСКА гази безответно с двуцифрен резултат, младок блесна с хеттрик


ЦСКА гази безответно с двуцифрен резултат, младок блесна с хеттрик

1183 0

ЦСКА постигна поредна, много убедителна победа в кръга от Югозападната "В" група. "Армейците" се наложиха с 11:0 над 12-ия в класирането "Ботев" (Ихтиман), като този мач влиза в историята на клуба. Това е най-изразителната им победа досега.

Успехът бе 20-и поред за "червените", които имат голова разлика 90:2 и са убедителен лидер в класирането.

В този мач младият Павел Головодов оформи хеттрик, а с дубъл се отчетоха Преслав Йорданов, Борис Галчев и Костадин Хазуров. За разгрома допринесоха още Момчил Цветанов и Николай Дичев. 

Резултатът на "Българска армия" откри младокът Павел Головодов, който бе точен в осмата минута. Той получи пас с пета от Петър Витанов и с техничен шут от границата на наказателното поле преодоля вратаря на съперника.

В 18-ата минута Преслав Йорданов покачи на 2:0, след като получи подаване от Цветков. Таранът с шпагат успя да вкара топката във вратата на Христов.

Голедата продължи и в 33-ата минута Витанов изведе Цветков, който мушна топката под плонжа на вратаря, а намиращия се зад него Момчил Цветанов бутна топката в опразнената врата.

ЦСКА успя да поведе с 4:0 до почивката, като бе точен и в 43-ата минута. Тогава Цветков центрира по земя, футболист на "Ботев"пропусна топката, а Головодов, който бе зад него, реализира втория си гол в срещата.

През второто полувреме ЦСКА продължи да доминира и стигна до пети гол в 55-ата минута. След отлично проведена атака Цветанов подаде към Кирил Динчев отляво, той центрира към Преслав Йорданов и той отблизо направи 5:0.

Осем минути бяха нужни на "червените", за да направят победата си още по-впечатляващата. В 63-ата минута отново Головодов блесна, след като засече центриране отляво на Цветанов. Така той оформи своя хеттрик в мача.

Положението на гостите от Ихтиман се влоши ужасяващо в следващите минути. В 71-ата минута Костадин Хазуров направи 7:0, 3 минути по-късно и Борис Галчев записа името си сред голмайсторите. Опитният халф се разписа за втори път в 75-ата минута, правейки резултата 9:0. В 86-ата минута Николай Дичев направи победата на своя тим двуцифрена, и то на нула.

В последната минута на редовното време Костадин Хазуров оформи дубъл, покачвайки на 11:0. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички