ЦСКА чака още двама нови на лагера в Испания


ЦСКА чака още двама нови на лагера в Испания
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1206 0

ЦСКА очаква поне още две попълнения на лагера в Испания, пише "Тема Спорт". Армейците продължават с опитите да вземат централен защитник, който да може да играе и като опорен халф. Поне засега клубът не е постигнал окончателна договорка с такъв футболист, макар да имат конкретна опция. По време на престоя в Испания обаче се очаква към червените да се присъедини бранител с търсения профил.

Отделно от това ЦСКА желае и още едно крило, въпреки че почти сигурно ще подпише с Андре Монтейро-Укра. 29-годишният португалец в момента е на процедури в Щутгарт, но ще е готов за игра или за последния кръг от редовния сезон, или за първия мач от плейофите.

Стамен Белчев вече заяви, че очаква ръководството да предложи договор на Укра. Въпреки това клубът се оглежда за още един флангови футболист, който да е по-млад от португалеца. Освен това настоящото ляво крило Енрике е под наем от Атлетико Минейро до лятото и може да не остане на "Армията", така че в ЦСКА мислят в перспектива за този пост. Възможността червените да вземат и трети централен нападател преди началото на пролетния дял поне на този етап е минимална.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички