ЦСКА - София спечели търга за емблемата


ЦСКА - София спечели търга за емблемата

4778 0

ЦСКА- София спечели търга за емблемата на ЦСКА. Сумата, която трябва да платят, е 8 милиона лева, потвърди административният директор на тима Милко Георгиев.

Офертата е предложена от Иван Велчев - Кюстендилеца, който представлява собственика на "червените" Гриша Ганчев, е близо 5 пъти над първоначалната цена от около 1,6 млн. лв. Никола Газдов, представителят на ЦСКА 1948, е предложил 3 милиона лева.

Както е известно, днес бе проведен търгът за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Наддаването започна в 13:00 часа в офиса на синдик Дора Милева в град Кърджали.

Още 20-ина минути преди началния час, 13:00, всички кандидати бяха в офиса на синдик Дора Милева, но офертите не станаха ясни преди 14 часа. Припомняме, че това бе вторият опит за търга, след като първият бе възпрепятстван преди два месеца и не бяха допуснати всички участници.

За участие в търга документи бяха подадени от 4 фирми, които участваха и в първия търг. Наддаването се проведе в гр.Кърджали, ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12, където се помещава офисът на синдика Дора Милева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички