Връчва ли ЦСКА титлата на Лудогорец - Пенев отговаря


Връчва ли ЦСКА титлата на Лудогорец - Пенев отговаря
Снимка: БГНЕС

4041 0

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев загуби повторния си дебют начело на отбора, след като Черно море спечели с 2:0 домакинския си мач срещу столичния гранд. Въпреки това Ел Голеадор видя и позитиви в играта на отбора и беше категоричен, че "червените" ще имат съвсем друго лице, след като проведе "подготовка по време на сезона".

“Инкасирахме загуба. Като цяло в някои моменти не бях доволен, а в други се справихме добре. Идва нов мач и затова трябва да си извадим поуки. Много неща трябва да подобрим. Един отбор е нужно да атакува и да се защитава.

В някои мачове ще има промени. Днес започнаха едни играчи, утре може да играят други. Пак казвам - доволен съм, тренираме добре", отсече специалистът. 

Той беше попитан дали разликата от 7 точки на върха в класирането между Лудогорец и ЦСКА не е твърде голяма, за да бъде преодоляна. Пенев обаче няма да се откаже, докато все още има шанс за тима, а освен това отбеляза, че тепърва предстоят много директни сблъсъци между отборите в челото.

"Няма да се отказваме. Първенството започна, аз работя само една седмица. Предстои ни да минем през много часове подготовка. Оставят ни директни двубои, както и срещу другите съпрерници. За нас всички срещи са важни. Всички тимове играят съсредоточено срещу нас", каза Пенев. Как видя срещата Черно море - ЦСКА треньорът Илиан Илиев четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички