ВИДЕО: Във Франция се прехласнаха по хореография на ЦСКА


ВИДЕО: Във Франция се прехласнаха по хореография на ЦСКА

7086 0

През изминалия уикенд феновете на ЦСКА намериха интересен начин да влязат в световните медии. В мача срещу Берое на "Българска армия" те подготвиха неособено трудоемка хореография, с която обаче попаднаха в няколко европейски издания и дори бяха похвалени за своята оригиналност.

Става дума за имитацията на популярната електронна игра "Тетрис" - феновете подредиха името на любимия си отбор, като подредиха елементите така, сякаш са парчета от въпросната игра. Накрая вдигнаха транспарант, гласящ: "Ултраси от ново поколение".

"Впечатляващо. Оригинални тифози", написа besoccer.com и добави: "Това може да не бе най-оригиналната или голяма хореография, но оригиналността на феновете от София със сигурност е накарала да се говори за клуба в Европа в началото на седмицата".

"Тези фенове не са лишени от въображение. Това не е първият път, когато тези ултраси проявяват оригиналност. През 2015 г., по време на четвъртфинала за Купата на България срещу Созопол, те разгърнаха гигантски транспарант от Междузвездни войни на Дарт Вейдър и картончета с маски на щурмоваците от Имперската армия", написа пък huffingtonpost.fr. А как преди 2 години фенове на ЦСКА се подиграха с Кирил Домусчиев - вижте в този материал.

* И двете издания са френски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички