Светкавична реакция: ЦСКА се подсилва с двама час по-скоро


Светкавична реакция: ЦСКА се подсилва с двама час по-скоро
Снимка: cska.bg

2037 0

Поражението на ЦСКА от Черно море може да предизвика светкавични трансфери през следващата седмица на "Българска армия". Два със сигурност са планирани още преди двубоя с "моряците", но по време на срещата се видя, че "червените" имат крещяща нужда от нови попълнения.

Първото желание на Любослав Пенев е да бъде привлечен флангови футболист, който да замени поне част от продукцията, която армейците загубиха с продажбата на Кирил Десподов в Каляри. Станислав Манолев също беше освободен от клуба (по взаимно съгласие) и в момента по дясното крило отборът разполага само с Джеси, чиято предпочитана позиция не е тази.

Другият трансфер, който се очаква в първата половина на следващата седмица, е на ляв защитник. Пенев не е доволен от това, което е видял от Жеферсон, който на всичкото отгоре в момента е и контузен. Бразилецът също така е поискал да бъде трансфериран, по възможност в Бразилия, което създава допълнително неприятности за Пенев.

"Червените" не изглеждаха никак добре по време на загубата от Черно море, а какво каза след срещата Любо Пенев четете тук!.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички