Стана ясна причината за боя на "Армията"


Стана ясна причината за боя на "Армията"

2342 0

Фенове на ЦСКА нахлуха на пистата и в тунела на мача между дублиращия отбор на "червените" и Локомотив София от Втора лига.

Причината за екшъна е, че вратарят на гостите Александър Любенов на излизане към тунела подвикнал към група псуващи го запалянковци: "Ходете си в Микре" и им показал среден пръст, съобщава "7 дни спорт".

Фенове на ЦСКА нахлуха на терена и нападнаха футболисти на Локо (Сф)

В този момент над 10 души прескочили оградата и обградили последните футболисти на Локо. Ритник отнесъл именно Любенов, който на всичкото отгоре е юноша на Левски.

Според информацията юмрук в корема получил бранителят Емо Виячки, който имал лошия късмет да е последен. Бранителят се забавил при агитката на Локо.

Милчо Ангелов е 8-ият различен голмайстор за ЦСКА

Не повече от 70-80 човека имало на "Армията", но е липсвала полиция. Собственикът на Локо лично разпространи информацията за случая.

Минималното наказание е лишаване от домакинство за две срещи и глоба по 10 000 лева за всяка от тях. Битите играчи обаче са повече от един. Така може да се стигне и до постоянно затваряне на "Армията" за мачовете на втория тим, който рита във втора дивизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички