Синдикът на ЦСКА: Само голям филантроп би плащал без стадион и отбор


Синдикът на ЦСКА: Само голям филантроп би плащал без стадион и отбор

1797 0

Синдикът на ПФК ЦСКА АД Дора Милева заяви, че все още не е официално уведомена за решението на Министерство на младежта и спорта да прекрати едностранно договора за концесия на стадион "Българска армия" и спортна база "Панчарево".

Пред bTV тя призна, че все още няма оттеглени оздравителни планове за дружеството, което управлява, и разкри какво могат да очакват кредиторите на дружеството след решението да бъде разпуснат отбора.

"Кредиторите губят, всички кредитори - и частните, и държавата. Ако някой се съгласи да плаща 24 млн. дългове, без да има тренировъчна база, без да има отбор, това трябва да е някакъв много голям филантроп."

Синдик Милева разкри какво следва оттук нататък за ПФК ЦСКА АД.

"Ще се премине в обявяването на дружеството в несъстоятелност, прекратяване на дейността му и осребряване на имуществото. Кредиторите ще останат без удовлетворение на вземанията си, включително и държавата", каза тя и добави:

"Дълговете ще бъдат платени частично от осребреното имущество, което е изключително малко. Кредиторите могат да протестират по някакъв начин, но не и да оспорват".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички