Разкараният от ЦСКА Белчев е фаворит за апетитен пост


Разкараният от ЦСКА Белчев е фаворит за апетитен пост
Снимка: БГНЕС

3591 0

Вече бившият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев, може да замине за Казахстан, където към него има сериозен интерес от страна на Иртиш (Павлодар) - бившият тим на настоящия наставнок на Лудогорец Димитър Димитров - Херо. Изданието "sport.kz" информира, че Станимир Стоилов - по настоящем селекционер на Казахстан, лично е лобирал за назначението на Белчев в клуба, който от около месец си търси нов треньор.

В информацията на спортната медия, Белчев е фаворит за нов наставник на Иртиш. Само преди седмица и половина в Казахстан писаха, че Херо може да се завърне в Павлодар, но по всяка вероятност той ще остане в Лудогорец. Това е и причината Иртиш да се насочи към бившия наставник на ЦСКА.

Белчев остави добри впечатления на "Българска армия", като "червените" изповядваха приятен атакуващ стил. Именно силните му изяви накараха Гриша Ганчев да го остави начело на тима и през вече изминаващия сезон. След провала за Купата на България (отпадане на полуфинал) и второто място в Първа лига ръководството на "армейците" взе решение да го освободи. Очаква се следващият треньор на ЦСКА да бъде Любослав Пенев, научи Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички