От ЦСКА: ДК отново ни разочарова с меките си санкции срещу Левски


От ЦСКА: ДК отново ни разочарова с меките си санкции срещу Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2082 0

От ЦСКА са възмутени от Дисциплинарната комисия към БФС, заради решенията, които тя взе в последните десетина дни по отношение на Левски. Днес комисията постанови играчът на "сините" Хали Тиам, който контузи сериозно Каранга от ЦСКА, да пропусне само един мач на отбора и да плати глоба от 500 лева.

"Червените" са разочаровани от това решение, както и от наказанието за клуба заради хвърлената бомба, ранила полицаи по време на ЦСКА - Левски в първенството. То беше парична глоба и само един мач без публика.

Ето съобщението на ЦСКА, публикувано на официалния им сайт:

Армейци,

Днес Фернандо Каранга премина преглед на ядрено магнитен резонанс, след който стана ясно, че има частично разкъсване на вътрешна връзка на коляното.

Утре Каранга ще мине допълнителен преглед при специалист, след който ще стане ясно дали се налага оперативна намеса и след колко време ще се възстанови.

Междувременно, искаме да изкажем огромното си разочарование от работата на ДК към БФС и решението, което взеха днес за наказанието на футболиста от Левски, който извърши умишлено нарушение срещу нашия футболист. Подобно влизане, очевидно целящо тежка травма, не може да се тълкува и наказва толкова безобидно.

Напомняме, че същата тази комисия взе скандално решение миналата седмица, като потъпка правилника си и наложи минимална санкция на същия отбор за хвърлена бомба, която едва не отне човешки живот.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички