Общо събрание след месец решава съдбата на ЦСКА 1948


Общо събрание след месец решава съдбата на ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

1975 0

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че след придобиването на емблемата и активите на автентичния ЦСКА от ЦСКА-София, в неговия клуб ще се проведе общо събрание. То ще бъде на 13 ноември и на него ще се реши как ще се действа занапред.

"Няма какво да коментираме събитията от последните дни. Ръководството на клуба все още няма позиция. Най-важното е, че има спазено обещание. Нашият клуб е собственост на сдружение, което пък е собственост на, да кажем, на 200 човека. Ще свикаме общо събрание и ще решим как ще вървим напред. Ще изчакаме да видим. Интересни събития се случиха и преди четвъртък”, каза Гьонов пред "Канал 3".

“Мисля, че общото събрание ще бъде на 13 ноември. Дотогава ще има яснота какво ще се случи. Няма как да ни извадят от групата. Няма за какво да ни извадят. чисто правно няма как да ни извадят. Не искам да коментирам думите на други хора. Спазваме всички правила. Нека се съберем, не сме имали все още възможност да се съберем ръководството", добави той.

"Емблемата не променя нещата и това, че един отбор е създаден чрез сливането на други три. Има си УЕФА. Доколкото знам, трябва да се платят и други задължения, за да стане клубът правоприемник. Нека не бързаме, нека нещата минат във времето. Има още неща да се случат. Нека нещата придобият завършен вид. Ще излезем с едно становище и решение след общото ни събрание", завърши шефът на ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички