МС потвърди пред Sportlive.bg: Среща между Борисов и Ганчев имаше


МС потвърди пред Sportlive.bg: Среща между Борисов и Ганчев имаше
Снимка: БГНЕС

1675 0

Среща между министър-председателя Бойко Борисов и бизнесмена Гриша Ганчев е имало. Това потвърдиха пред репортер на Sportlive.bg от пресцентъра на Министерски съвет.

По-рано днес Ганчев изпрати писмо до феновете на ЦСКА, в което се казва, че „червените“ се завръщат в А група още от следващия сезон. Бизнесменът заяви, че е имал среща с министър-председателя Бойко Борисов и президента на БФС Борислав Михайлов.

По думите му премиерът взел "спешни и навременни мерки", а ЦСКА "ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин".

“Имаше такава среща с представители на ЦСКА, но не сме присъствали и не мога да кажа какво точно се е обсъждало“, беше краткият коментар от пресцентъра на МС.

Sportlive.bg потърси потвърждение от МС, след като в "Топспорт" се появи информация, че обявената среща не се е състояла. Нашите източници обаче я потвърдиха, което е отлична новина за феновете на 31-кратните шампиони. 

Наш репортер се свърза и с заместник-изпълнителния директор на БФС Павел Колев, който категорично отказа да коментира информацията за евентуално завръщане на "червените" в А група.

"Гриша Ганчев е пуснал декларацията, той си я коментира. Аз мога да кажа само, че Боби Михайлов е бил на тази среща и са обсъдили бъдещето на отбора", добави Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички