Каранга към феновете: София, идвам си!


Каранга към феновете: София, идвам си!
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1535 0

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга бе забъркан в трансферен "скандал", след като бразилецът бе силно желан от редица европейски и азиатски отбори. По-рано днес Sportlive се свърза лично с агента на голмайстора, за да разбере какво е бъдещето му. От разговора стана ясно и кои са тимовете, които са опитали да привлекат звездата на "червените" през зимата.

Каранга използва профилът на съпругата си в социалната мрежа Facebook, за да разкрие, че скоро ще се върне в София, за да може той и съотборниците му да продължат преследването на 32-рата си титла на България.

Скъпи приятели, фенове на ЦСКА! Прочетох доста сайтове, които написаха откровено нелепи и неверни информации за мен! Искам да уверя всички вас, най-великата публика, че нито за момент не съм помислял да ви напусна! От първия си ден тук заобичах този клуб с цялото си сърце и до последния ми ден тук ще се боря за това, което обещах, да стана шампион и да играя в Европа с червения екип! Обичам ЦСКА, обичам вас и това никога няма да се промени! Наясно съм,че такава любов няма да намеря почти никъде, затова през пролетта продължаваме заедно борбата към 32-ата!! САМО ЦСКА до края на света! Нямам търпение да ви видя отново с червени шалчета и знамена в ръка!!

София, идвам си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички