Каранга: Сънувах, че ставам шампион с ЦСКА, ще играя тук до края на договора си


Каранга: Сънувах, че ставам шампион с ЦСКА, ще играя тук до края на договора си
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1468 0

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга се извини на феновете за късното присъединяване към подготовката, а също така заяви, че е сънувал как става шампион с "червените".

"Моята цел е да тренирам и да играя още по-силно. Да бъда подготвен, когато дойде моментът да вкарвам. Лудогорец и Левски са големи отбори и заслужават уважение, каквото обаче заслужаваме и ние. Когато те играят с нас са респектирани, защото нашата емблема значи много. В крайна сметка всичко се решава на терена. Да играеш в дерби е нещо много хубаво. Ще дам всичко от себе си, така както го направих и през първия полусезон. Заедно с моите съотборници ще защитаваме емблемата на ЦСКА до последно. Не само аз, а всички в клуба искаме титлата. Сънувал съм как ставам шампион с ЦСКА и искам този сън да се сбъдне", заяви бразилецът пред клубния сайт.

"Пропуснах 10 дни, но бързо ще ги наваксам. Няма да лъжа, тренирах само два дни и точно поради тази причина сега ще се подготвям още по-усърдно. Първо искам да се извиня на феновете за моето закъснение. Предварително се бяхме разбрали с ръководството, защото имах лични ангажименти в Бразилия. Най-важното е, че вече съм тук. Аз казах, че обичам ЦСКА и ще играя тук до края на договора си, обеща Каранга. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички